בכל מטבח, מקצועי או ביתי, ישנם כלים ומכשירים שחייבים להיות שם בשביל שמי שעובד בו, יוכל לספק לאורחים, לדיירים או לסועדים את המנות האידיאליות ביותר, לפי כוונתו. אחד המכשירים שבמהלך השנים רוכש לעצמו מקום בכל מטבח הוא בלנדר.
בלנדר הוא מכשיר שמזכיר במובנים רבים מעבד מזון, ההבדל ביניהם הוא שבמעבד מזון ניתן להחליף את הסכינים והלהבים, זאת בזמן שבבלנדר מדובר בלהב קבוע. לכן כשרוכשים בלנדר ביתי או מקצועי, צריך לוודא מה סוג הלהב שנמצא בו, באיזה גודל הוא, ובאיזו צורה הוא יכול לחתוך את הירקות והפירות בצורות שונות.
השימוש בבלנדר הינו מאוד פופולארי הן באופן ביתי והן במטבחים מקצועיים, מאחר וניתן להשתמש בו להכנת רטבים שונים, להכנת מילויים לתבשילים ובעיקר להכנת שייקים מסוגים שונים. בשנים האחרונות אנחנו יכולים לראות פריחה גדולה בנושא, שכן יותר ויותר אנשים מבקשים לצרוך שייקים בריאותיים מסוגים שונים, כמו כן ניתן להכין עם הבלנדר מיצים וקוקטיילים אלכוהוליים ולכן אנחנו יכולים לראות לא רק במטבחים במסעדות או בתי קפה את הבלנדר אלא גם בפאבים.
לשמחתם של שפים מקצועיים או טבחים ביתיים, הרי שבמהלך השנים, לצד הפריחה בשימוש בבלנדר לצרכים שונים אנחנו יכולים לראות גם פריחה בכל מה שקשור למכירות של בלנדרים. יותר ויותר רשתות למוצרי חשמל וכן לכלי מטבח, החלו לייבא בלנדרים ממדינות שונות, ולהציע אותן למכירה.
ההבדלים בין הבלנדרים באים לידי ביטוי, בעיקר בעוצמת המנוע, שיכול להגיע ל-500 ואט יותר, גודל המיכל של הבלנדר שיכול להגיע לליטר ואף יותר, נוחות השימוש והעמידות שלו (ישנם בלנדרים עם מיכל קיבול מפלסטיק, מתכת או זכוכית), וכן האופציות השונות לחיתוך. צריך לזכור שנעשה שימוש בבלנדר במוצרי מזון קשים כמו פירות וירקות, ולכן הבלנדר צריך להיות חזק מספיק שיהיה ניתן לחתוך אותם וסכיני החיתוך צריכים להיות מסוגלים לחתוך את הפירות והירקות מבלי שיגרם נזק לסכינים עצמם.
לפני סיום צריך לזכור, השימוש בבלנדר נעשה לא פעם לעיתים תכופות, לכן חשוב שהוא יהיה איכותי ויעיל כך יהיה נוח להשתמש בו, בין עם זה שימוש ביתי או שימוש מקצועי.
לסיום, אם אתם מחפשים מידע נוסף אודות בלנדרים וכן אם אתם רוצים לקבל הצעת מחיר לרכישה, אתם מוזמנים לפנות אלינו, אל כל ציוד מוטי, אנחנו נשמח לעמוד לרשותכם ולהציע לכם מגוון סוגי בלנדרים לבית, למסעדה ולכל מטבח אחר. תפנו אלינו עוד היום וקבלו הצעת מחיר אטרקטיבית.