תוכניות הריאליטי השונות אשר עוסקות בבישול ומזון, גורמות לנו לא פעם לחשוב שכל אחד מאיתנו הוא שף לכל דבר, ואם רק יהיה לנו את הציוד שיש במסעדה אנחנו נוכל לבשל ארוחות כמו היינו שפים במסעדת גורמה.
הרבה פעמים זה נכון, כי את הכישורים יש לנו, אז אין שום סיבה שלא נוכל לבשל כמו שפים מקצועיים. איפה הבעיה? ששפים מקצועיים, בדרך כלל, לא משתמשים בכלים או מכשירים רגילים, כאלה שמשתמשים בהם בבית, אלא במכשירים שמיועדים לעבודה מקצועית, כלומר כלי עבודה משמעותיים יותר. זה נובע מהסיבה הפשוטה, בשביל להכין ארוחות גדולות ועמוסות, מנות רבות במשך כל היום, הם צריכים להיעזר בכלים ומכשירים הרבה יותר משמעותיים מאשר אלה שמשמשים מטבח ביתי שאמור להאכיל 4-5 אנשים.
דוגמא לכך הוא בלנדר מקצועי. אם נשתמש במסעדה, בית קפה או פאב, בבלנדר רגיל לחיתוך פירות, ירקות או מוצרי מזון אחרים, לצורך הכנת מילוי, בישול, אפייה או אפילו לשם הכנת שייקים ומיצים, הרי סביר להניח שגם לא נספיק לעשות הרבה וגם אחרי זמן קצר הוא יתקלקל מהעומס הרב. לעומת זאת בלנדר מקצועי עם מנוע חזק, כלי קיבול גדול ושאר האלמנטים הנדרשים בשביל להשתמש בבלנדר, בעוצמה רבה יותר, הרי שנוכל גם לשרת את קהל הלקוחות שלנו וגם המכשיר יחזיק מעמד זמן רב יותר.
כיום אנחנו יכולים למצוא כמעט בכל מטבח מקצועי, לא משנה אם מדובר במטבח של מסעדה, בית קפה או אפילו במטבח של חברות קייטרינג באולמות אירועים או במטבחים ממוסדיים, בלנדר מקצועי. מכשיר זה, תפס את מקומו לצד מכשירים אחרים, זאת בעקבות השימוש הנרחב שיש לעשות בו לצורך בישול ואפייה, הכנת שייקים ומיצים לצרכים שונים.
את הבלנדר המקצועי יש לרכוש במקום מסודר, מקום שמוכר מכשירי מזון מקצועיים למטבחים של מסעדות ועסקי מזון אחרים. רק שם נוכל לרכוש בלנדר ברמה גבוהה, עם אחריות, וכן נקבל את כל מה שאנחנו אמורים לקבל עבור שירות לקוחות ותיקונים. חשוב מאוד שנרכוש את הבלנדר במקום שמציע לנו את כל זה, על מנת שנוכל להשתמש בו באופן תדיר.
לשם כך אתם מוזמנים ליצור איתנו קשר, כל ציוד מוטי מציע לכם מגוון רחב של בלנדרים מקצועיים מסוגים שונים. אתם יכולים לפנות אלינו עוד היום ולקבל הצעות מחיר אטרקטיביות למגוון רחב של סוגי בלנדרים. כל מה שעליכם לעשות זה להשאיר פרטים ואנחנו נדאג לחזור אליכם בהקדם.